ΜΕΝΟΥ
ΤΟ ΚΑΛΑΘΙ ΜΟΥ

BOZITA

Brand: BOZITA
Πλήρης ισορροπημένη τροφή για ..
30,60€
Χωρίς ΦΠΑ:24,68€
Bozita Cat Indoor & Sterilised Grain free Αρνί 400g
2-3 Days
Brand: BOZITA
Πλήρης τροφή χωρίς σιτηρά με αρνί και κοτόπουλο ..
7,96€
Χωρίς ΦΠΑ:6,42€
Bozita Cat Indoor & Sterilised Grain free Τάρανδος 400g
2-3 Days
Brand: BOZITA
Το Bozita Indoor & Sterilized Grain-free Reindeer είναι μια πλήρης, ισορροπημένη τροφή για ενήλικες γάτες. Αυτή η τροφή είναι προσαρμοσμένη για τις χαμηλότερες ενεργειακές ανάγκες των γατών εσωτερικού χώρου και των αποστειρωμένων γατών. Για το λόγο αυτό, λειτουργεί πολύ καλά και για μεγαλύτερες ή υπ..
7,96€
Χωρίς ΦΠΑ:6,42€
Bozita Chunks in Jelly Lamb 370g
2-3 Days
Brand: BOZITA
Η Bozita Chunks in Jelly είναι μία υψηλής ποιότητας, πλήρης τροφή για γάτες, ιδανική για όλα τα στάδια ανάπτυξης. Τα κομματάκια είναι διαθέσιμα σε πολλές διαφορετικές, νόστιμες γεύσεις σε ζελέ. Η Bozita Chunks είναι μία πλήρης και ισορροπημένη τροφή για γάτες, η οποία παρασκευάζεται από υψηλής ποιότ..
2,30€
Χωρίς ΦΠΑ:1,85€
Brand: BOZITA
Το κρέας ταράνδου προέρχεται από τάρανδο που τρέχει ελεύθερα στα βόρεια βουνά μας που δίνει σε αυτό το πιάτο μια μοναδική γεύση της ερημιάς. Περιέχει 100% ζωική πρωτεΐνη. Τα κομμάτια Bozita σε ζελέ με τάρανδο έρχονται σε ένα πρακτικό επανασφραγιζόμενο τετρα. ..
2,30€
Χωρίς ΦΠΑ:1,85€
Brand: BOZITA
Υγρή τροφή με ψιλοκομμένα κομματάκια σε ζελέ, από την Bozita, κατάλληλη για ενήλικες γάτες. Βοηθάει στην καλύτερη ενυδάτωση του οργανισμού της γάτας σας και καθώς περιέχει χαμηλό ποσοστό σε υδατάνθρακες σε σύγκριση με τη ξηρά τροφή, συμβάλλει στην αποφυγή δυσπεψιών. ..
2,30€
Χωρίς ΦΠΑ:1,85€
Brand: BOZITA
Η Bozita Chunks in Sauce είναι μία υψηλής ποιότητας, πλήρης τροφή για γάτες, ιδανική για όλα τα στάδια ανάπτυξης. Τα κομματάκια είναι διαθέσιμα σε πολλές διαφορετικές, νόστιμες γεύσεις σε σάλτσα. Η Bozita Chunks είναι μία πλήρης και ισορροπημένη τροφή για γάτες, η οποία παρασκευάζεται από υψηλής ποι..
2,30€
Χωρίς ΦΠΑ:1,85€
Brand: BOZITA
Η υγρή τροφή σε σάλτσα Bozita Chunks in Sauce βασίζεται σε πρώτης τάξεως πρώτες ύλες, όπως σουηδικό μοσχάρι, χοιρινό κρέας, κρέας κοτόπουλου ή ψάρι. Τα εκλεκτά κομματάκια της Bozita περιέχουν θρεπτικά συστατικά, βιταμίνες και μέταλλα, που χρειάζεται μια γάτα. Η ισορροπημένη τροφή για γάτες περιέχει ..
2,30€
Χωρίς ΦΠΑ:1,85€
Brand: BOZITA
Τα κομμάτια μποζίτα σε σάλτσα με σολομό είναι μια νόστιμη υγρή τροφή για γάτες, που παράγεται με ποιοτικά υλικά. Τα κομμάτια έχουν υψηλή περιεκτικότητα σε κρέας και χαμηλό ποσοστό λιπαρών. ..
2,30€
Χωρίς ΦΠΑ:1,85€
Brand: BOZITA
Υγρή τροφή με ψιλοκομμένα κομματάκια σε σάλτσα, από την Bozita, κατάλληλη για ενήλικες γάτες. Βοηθάει στην καλύτερη ενυδάτωση του οργανισμού της γάτας σας και καθώς περιέχει χαμηλό ποσοστό σε υδατάνθρακες σε σύγκριση με τη ξηρά τροφή, συμβάλλει στην αποφυγή δυσπεψιών. ..
2,30€
Χωρίς ΦΠΑ:1,85€
Brand: BOZITA
Πλήρης υγρή τροφή κατάλληλη για γάτες σε όλα τα στάδια ανάπτυξης από την Bozita. ..
2,05€
Χωρίς ΦΠΑ:1,65€
Εμφάνιση 1 έως 15 από 29 (2 Σελ.)